info@fase-B.nl +31 72 20 29 160

‘The Trainer’ voor gezond beleid

Met gepaste trots presenteren we per april een nieuwe dienst in de portfolio van Fase-B: 'The Trainer'. Dit 1-op-1 maatwerk concept is er voor de manager, eigenaar, CEO en/of MD, die letterlijk en figuurlijk behoefte heeft aan een sparringpartner.

Maatwerk voor Topmanagement

Ondernemen is topsport. Topmanagement geeft alles, maar moet ook hobbels overwinnen op zoek naar gezond beleid, rust, focus en prestatie... gezond voor zichzelf, gezond voor het bedrijf. En juist dat combineren we in 'The Trainer'. Buiten de dagelijkse omgeving en met een frisse, ondernemende en sportieve blik stellen we samen doelen, bewandelen de route naar het beste concept, de juiste strategie, balans of het broodnodige sparren op niveau.

Erik Simons: De sportende specialist

Oprichter, eigenaar en drijvende kracht achter Fase-B Business Growth is Erik Simons. Hij denkt en doet al meer dan 20 jaar mee in Commercie. De laatste jaren is hij persoonlijk en zakelijk steeds gezonder geworden door de sport, prestatie, uitdaging, in- en ontspanning in balans te brengen met zakelijke doelen. Dat gunt hij jou ook!! Om in sporttermen te blijven: Erik is de ideale sparringspartner om je eigen ideale pad te bewandelen naar gezond beleid. Erik heeft minder dan 5 kilometer nodig om je uitdagingen te overzien. Herstellend aan een smoothie of gezonde chocomel zal hij in staat zijn richting te geven aan het aanpakken van zorgen, wensen, behoeften en belangen. Loop, wandel of fiets gerust een rondje mee voor een kennismaking.

Ren, wandel of fiets je mee?

Ben je enthousiast en lijkt het je wat om 'gewoon' eens even een rondje om te gaan met Erik om te kijken wat hij in petto kan hebben voor jou en jouw uitdagingen. Mail naar erik@fase-b.nl of, sneller nog,

bel via 06 - 542 544 32