info@fase-B.nl +31 72 20 29 160

Referentiecase SmartBound Marketing & Sales

Testimonial Smartbound de Koning & Fase-B

Fase-B gelooft dat samenwerking leidt tot groei. En dan natuurlijk meetbare groei. Die samenwerking komt vanzelfsprekend het beste tot stand als de partners dezelfde visie delen. In het geval van SmartBound participeert Fase-B in een project dat gedragen wordt door specialisten op de diverse commerciële gebieden.

Het belangrijkste uitgangspunt is dat voldoen wordt aan de eisen van de opdrachtgever. de Koning uit Houten wil groeien, maar wil daarvoor niet de traditionele route bewandelen van het aannemen van 1 FTE commerciële kracht. Immers, het biedt niet de garantie dat die 40 uur per week wel efficiënt ingevuld worden. Het biedt ook niet de garantie dat de verschillende facetten van het commercieel proces even goed worden geborgd en het biedt geen flexibiliteit, schaalbaarheid en specialisme.

Vanuit het uitgangspunt van de Koning heeft ContentXperience de online marketing, content creatie en -design en leadgeneratie ter hand genomen om leads in het vervolg stadium over te dragen aan SalesQ. SalesQ is gespecialiseerd in het (telefonisch) kwalificeren van potentiële klanten door ze warm te benaderen en te converteren naar de volgende fase in het salesproces. In die volgende stap neemt Fase-B de verantwoordelijkheid om prospects verder te brengen. Aan de hand van grondige inventarisatie van behoeften, wensen, zorgen, belangen wordt samen met de klant gekeken naar de best passende oplossing. de Koning, als betrokken familiebedrijf, is in alle fases betrokken, maar zorgt zelf voor de daadwerkelijke verwelkoming van de klanten door de oplossing overeen te komen, vast te leggen en te implementeren.

Voor meer informatie over dit project en mogelijkheden, neem je direct contact op met Erik Simons